Startside Op Feedback Indhold Søg

Texas Barbeque Sauce
Texas Barbeque Sauce Konditorkager Skinkestang Appelsinboller Andebryst med safran

Op

 

Michaels Texas Barbeque Sauce

  •   2 spsk. koncentreret tomatpuré
  •   2 spsk. vineddike
  •   3 spsk. smagsneutral olie (fx rapsolie)
  •   3 spsk. friskpresset appelsinsaft
  •   2 spsk. Worcestershiresauce
  •   2 spsk. farin
  •   1 lille finthakket løg
  •   Reven skal af 1 (ubehandlet) appelsin
  •   1 tsk. salt
  •   1 tsk stødt ingefær

Det hele røres sammen varmes op og koges godt igennem.

Velegnet til svinekød, specielt spareribs, men også til oksekød og kylling.

 PS - Prøv at lave en stor portion af en hel dåse (140 g) tomatpuré. Det kan holde sig meget længe på køl i køleskabet.

Velbekomme!

 

Copyright © 2003 Familien Rasmussens hjemmeside
Senest opdateret: 02. April 2004