Startside Op Feedback Indhold Søg

Skinkestang
Texas Barbeque Sauce Konditorkager Skinkestang Appelsinboller Andebryst med safran

Op

 

Anitas skinkestang (4-6 personer)

Fyld:
  •   250 g champignon
  •   100 g kogt, røget skinke

  •   175 g flødeost

  •   2 tsk mild sennep

  •   1 tsk fransk sennep

  •   ½ tsk salt

  •   2-3 spsk klippet purløg

 

  • 1 pakke frossen butterdej (425 g)

Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 min. på tør pande.

Skinken skæres i terninger og kommes i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg.

Butterdejspladerne udrulles i ca. 25 x 35 cm, og dejen lægges over på pladen.

Fyldet fordeles på midten, og siderne skæres i strimler på skrå.

Enderne foldes først ind, og strimlerne lægges over hinanden (skiftevis højre og venstre).

Pensles med æg.

Bagetid: 30-35 min. ved 200o.

Serveres som frokostret, let aftensmad eller natmad.

PS - Jeg plejer bare at bruge en pakke med 100 g. skiver kogt skinke.

Velbekomme!

 
 

Copyright © 2003 Familien Rasmussens hjemmeside
Senest opdateret: 02. April 2004