Fyld:
- 250 g champignon
-
100 g kogt, røget skinke
-
175 g flødeost
-
2 tsk mild sennep
-
1 tsk fransk sennep
-
½ tsk salt
-
2-3 spsk klippet purløg
Champignon skæres i skiver og svitses
ca. 5 min. på tør pande.
Skinken skæres i terninger og kommes
i en skål sammen med champignon, flødeost, sennep, salt og purløg.
Butterdejspladerne udrulles i ca. 25
x 35 cm, og dejen lægges over på pladen.
Fyldet fordeles på midten, og siderne
skæres i strimler på skrå.
Enderne foldes først ind, og
strimlerne lægges over hinanden (skiftevis højre og venstre).
Pensles med æg.
Bagetid: 30-35 min. ved 200o.
Serveres som frokostret, let
aftensmad eller natmad.
PS - Jeg
plejer bare at bruge en pakke med 100 g. skiver kogt skinke.
Velbekomme!
|